Bal och kattunge-längtan!

Igår var jag och Christoffer på min examensbal. Det var verkligen jätteroligt och jättefint :) Synd att vi bara var 6 st från klassen, men maten var undebar och sällskapet väldigt trevligt :)

Igår var det exakt en vecka kvar till avslutningen, sen är det tre veckors "semester" som gäller innan jag börjar jobba... Och imorgon är det exakt en vecka till ÖLAND! Fy f*n va kul vi ska ha där!!

Det känns som en evighet tills vi ska hämta vår kattunge, men här kommer i alla fall lite fler bilder på sötnosen, han är sju veckor nu och växer så det knakar!

Bild: Vår kattunge!






11 dagar kvar av livet i skara...

Ja, fredag den 29:e maj tar jag examen (äntligen examinerad djursjukvårdare) och flyttlasset går till min och älsklingens lägenhet i Hults Bruk (utanför Norrköping). Lördagen kommer gå åt till att packa inför ölandsresan och på söndagen bär det av...

En vecka på Öland blir det tillsammans med älsklingen, lowe och macke.  LÄNGTAR så mycket, det är en riktig höjdpunkt nu i sommar!

Jag börjar med inskolningen till semestervikariatet på Valla djurklinik i Linköping den 22:e juni, det ser jag fram emot men är också lite nervös!!

Förutom den efterlängtade "ihopflyttningen" med pojkvännen väntar jag nu med spänning på att vi ska få hämta hem våran älskade kattunge!!!! Den 26:e juni blir det antagligen, känns som en evighet tills dess!!

På torsdag kommer älsklingen hit och på fredag ska vi gå på avslutningsbalen! Det har vi båda sett fram emot, synd bara att så få i klassen ska gå, men vi ska ha kul ändå!

Bild: Vår kattunge (Maine Coon)



Vår kattunge <3

Nu har jag och Christoffer tingat en maine coon kattunge - en hane som har färg och teckning svartbruntabby och heter S*Coonington´s Cool Tender Breeze. Den 26:e juni ska vi hämta hem honom, då han är 12 veckor. Längtar så mycket!

Bilder: Vår söta pojke!






Valborg och 1:a maj

Igår var det valborgsmässoafton och den tillbringade vi med Lowe och Macke <3 Vi hade jätteroligt! De bjöd oss på hemmagjord "planka", super gott, och sedan åkte vi till Vikingstad och tittade på majbrasa och fyrverkerier. Spelade deras nya spel också, svårt men roligt! Pratade lite mer om ölandsresan, längtar så mycket tills vi ska åka! 
Lowe - Jag är ledsen för din skull, men jag tror och hoppas att allt kommer att bli bra!

Idag har jag, Chrstoffer och Viktor åkt i första maj tåget i Christoffers Ford Mustang, alltid lika kul och dessutom var vädret underbart... Nu har vi precis grillat hos mina föräldrar *smaskens*
Nu ska vi på en härlig promenad!

Bild: Älsklingens fina amerikanare!

RSS 2.0