Strålande jul!

Nu är jul över och det känns trist, men det kan ju inte vara jul jämt!

20/12 - Lill-jul hos Lowe och Macke i Linköping. Vi hade det kul, som vi alltid har. Det var så fin julstämning hos dem, riktig julgran och fint julpynt! Vi lagade tacos, spelade spel och bara pratade... Det var alldeles för länge sedan vi sågs sist, kom vi fram till! Snart är det nyår och då ska vi träffas igen... *längtar*

24/12 - Vid 12.00 var vi hos christoffers föräldrar och firade jul. Jenny kunde tyvärr inte komma för hon jobbade, men det är svårt att få alla samlade... Vid ca 16.30 åkte vi till min mormor o morfar i Limmared (utanför borås). Träffade kusinvitamin m.fl.

25/12 - Det årliga släktkalaset hos mormor o mofar. Sen gick vi hem till Jill och spelade wii, riktigt kul!

26/12 - Till farmor o farfar i Skövde. Träffade lite släkt där o hade det mysigt. Åkte hem till Norrköping på kvällen.

27/12 - Jenny och Fredrik, christoffers bror, kom till oss. Vi käkade tacopaj och såg på film... Alltid kul att träffas!

På nyår ska vi som sagt till Viktingstad o träffa Lowe och Macke... Det blir singstar kvällen lång! *tjoho*

Bilder: Lill-Jul 2008

Macke, jag, Lowe och Christoffer


     

Äntligen Norrköping!

På fredag har jag tenta, men sen kommer jag hem till Norrköping! Har bara varit hemma en gång sedan jag flyttade till skara i början på november... När jag var hemma flyttade christoffer till en tvåa, så jag hann inte träffa några vänner alls! Så tråkigt!! Men nu när jag kommer hem tänkte jag ta mig tid till det, även fast jag har yttligare en tenta första dagen efter juluppehållet :S Så ska jag jobba mågra dagara på Valla djurklinik också, ska bli så kul att komma tillbaka och att få jobba lite!

På lördag ska jag, christoffer, lowe och macke fira lill-jul hemma hos dem... Det är en tradition, för detta är tredje året i rad som vi firar ihop :D Det ska bli så kul! Miss you!

Emmie och Vicki! Saknar er! Känns som en evighet sedan vi sågs!

Kommer inte kunna träffa malin, för hon är utomlands och reser... Synd men jag antar att hon har väldigt kul på resan :P

Jag älskar jul! Den bästa högtiden! Mer uppdatering om mina julplaner kommer!

Ska försöka fixa iordning i min och´Christoffers lägenhet när jag är hemma... Vi hann ju inte så mycket vid själva inflyttning... Den måste få lite hemtrevlighet och mysfaktor!

Nu ska jag tentaplugga för fullt!

RSS 2.0