Skara är en stor lerpöl!

Ja, det har ju bara regnat o regnat sen jag kom till Skara för ca 2 veckor sedan. Det är inte kul att gå hundpromenader och vada i lera dag ut o dag in :P Men det får väl gå ändå! Annika har ju två hundar - Irlänska Vattenspanieln Paddy och Golden Retrievern Tyra, men just nu har hon "bytt" sin hund Tyra mot sina föräldrars Golden Retriever Isa. Tyra va min "träningskompis" men nu har jag ju Isa opch det är minst lika roligt... Har varit två gånger på brukshundsklubben och tränat med henne och det är superkul. Vi tränar bla apport, platsliggning, "kryp" och mycket mer... Både hon och jag tycker det är toppen, Isa är nämligen tokig i godis! JAG VILL HA EGEN HUND!!! Jag tränar med mina tre klasskamrater. Annika, Philippa och Hanna. Hanna lånar Philippas ena Jack Russel Terrier, men efter utbildningen ska Hanna skaffa en korthårig Collie. Det dröjer 1½ år till innan jag ska skaffa hund :( Det är så lång tid!

Lowes och Mackes hund Kita fyllde två år nu. Finare hund finns inte, tro mig! Saknar er något fruktansvärt!!

Jag ska väl inte klaga, för till sommaren ska Christoffer och jag flytta ihop och skaffa katt. En Main Coon ska det bli och jag längtar så mycket!

Just nu är jag i Limmared hos min mormor o morfar. Hade tänkt åka hem, men tågbiljetterna är ju så dyra + att familjen skulle till Limmared så då fick det bli hit istället. Familjen kommer på lördag, även älslingen och jag längtar sååå!

RSS 2.0