Jobb, kattunge och snart semester!

Ja, nu har jag jobbat i sex veckor och jag stormtrivs! Visst är vissa dagar förj*vligt stressiga, men i helhet är det helt underbart att jobba som djursjukvårdare :)

Det är dock snart dax för semester och den är efterlängtad. Jag och Christoffer är lediga vecka 34-35. Den 15:e augusti har vi varit tillsammans i 5 år och då ska vi bla se en revy på kråkholmen vid de geer. Den 20:e - 27:e augusti åker jag, Christoffer, mamma, pappa, brorsan, mormor och morfar till Kreta (San Marino). Jag längtar så mycket opch christoffer har ju aldrig varit utanför norden så för honom blir det extra spännande.

Vår katt Milner ska under kreta-resan vara hos Lowe och Macke. Han var där "på prov" i helgen och det fungerade jättebra! Både med deras två katter och deras hund! Känns skönt att veta att han också kommer att få en bra "semester" när vi åker bort. Han och deras katt Puma verkar vara riktigt bra kompisar! De älskar att leka i Milles rör tillsammans!

I fredags såg jag, Christoffer, Lowe och Macke "Harry Potter och halvblodsprinsen" på bio i Linköping. Christoffer var inte alls nöjd. Han har precis lyssnat på boken och tyckte de hande tagit bort för mcket bra i filmen, speciellt slutstriden tyckte han var lam! Jag läste boken för att antal år sedan och minns inte så väl, den var väl i klass med de andra filmerna, men som vanligt kan inte filmerna mäta sig med böckerna. Jag tgror att Lowe och Macke gillade filmen, men de har ju inte läst böckerna.

Jag har "helg" nu måndag och tisdag flör jag jobbade lördag och söndag. Nu ska jag ut och gå en timme, behöver röra på mig! För se om jag ska simma imorgon, det borde jag göra!

Bild: Vår lilla familj!
Jag, Christoffer, mina marsvin Totte och Tösen, vår katt Milner.


RSS 2.0