Milner nybadad!

Först ska jag nämna att jag och Christoffer var på grillkväll igår och med var Lowe, Macke, Helena, Charlie och Emma. Vi var i Charlies föräldrars hus på landet utanför Vikingstad. Det blev en riktigt trevlig kväll med god mat, plask i poolen och mycket skratt!

I fredags badade vi Milner för första gången! Tänkte att det var på tiden att "lära" honom hur det går till och dessutom se hur han reagerar. Han är ju en Main Coon och de ska ju gilla vatten. Han har ju redan gjort saker som att dyka ner i toaletten, sätta ner båda frambenen i skurhinken och stoppa huvudet under rinnande vatten utan minsta bekymmer. Badningen och shamponeringen gick fint, han stod helt still!! När vi sedan skulle torka honom gick det bra ett tag sedan gav han ifrån sig några av sina ynkligaste jamanden (vilket betyder ogillade från hans sida). Sedan hade han fullt upp med att tvätta sig resten utav dagen.

Idag ska jag firas lite i förskott för jag fyller år på tisdag. Ska bli jättetrevligt! Vi ska även lära Milner att gå i sele på mammas och pappas altan. Det blir ju lite varmt att ha alla glasrutorna igendragna på sommaren!
Kolla in Milles svans på bild nr 2 :D








Semester och valp-väntan!

V. 25 - Jag och Christoffer har en veckas välförtjänt semester! Vi har haft bra väder också!

I lördags åkte jag, Christoffer, Lowe och Macke på tipspromenad med Mustangklubben. Vi startade i Boxholm och åkte utmed sjön Sommen till Malexander.  Vi åkte i Christoffers Ford Mustang cab, underbart! Kunde till och med åka lite nerkabbat! Detta var riktigt mysigt och regnet kom inte ordentligt förrän vi var på väg hem!

Söndag till tisdag tog Christoffer och jag mustangen och åkte på mini-semester till min mormor och morfar i Limmared (utanför Borås). På vägen dit stannade vi i Vadstena och tittade på slottet. Stannade även till i Gränna och åt glass samt inhandlade polkagrisar! På måndagen åkte vi alla fyra till Ullared. Skulle gå på ett bilmuseum men när vi kom dit visade det sig att de har öppet alla dagar FÖRUTOM måndagar! Så vi fick nöja oss med en sväng in på Gekås. Jag handlade lite smått och gott bla lite hundleksaker!

Igår, onsdag, blev det tvätt och storstädning av Christoffers skoda octavia på förmiddagen. På eftermiddagen blev det en promenad till Ågelsjön med sol och bad!

Idag ska vi ta motorcykeln till Christoffers farmor i Söderköping!

Har lite nyheter på valp-fronten också! Det blir ingen Lapsk Vallhund som jag var inne på från början utan en Australisk Kelpie istället! Och vi har varit i kontakt med en uppfödare och nu är valparna födda och en liten kille ska få flytta hem till oss! Valparna föddes den 15/6 så de är lite över en vecka gamla nu. Ska hälsa på för första gången den 11/7! Det blev en stor kull med nio valpar.





Uppfödarens hemsida: www.meringa.se


RSS 2.0