Alla Hjärtans dag!

Det ska bli så skönt att komma hem i helgen! Längtar sååå!

På lördag, alla hjärtans dag, ska jag o christoffer till Linköping o träffa Lowe och Macke... Vi ska äta på en resturang som heter Hamlet på kvällen... Kommer blir så mysigt :) Vi ska prata semesterplaner också. Jag tror att det blir Öland i år, men den som lever får se :P

Föresten - Jag, Christoffer, min familj och min mormor o morfar ska åka en vecka till Kreta i augusti. Ska bli helt underbart att åka utomlands, det är verkligen på tiden! Va ju två år sedan vi va i Italien... Och det bästa av allt är att älsklingen ska med <3

På söndag ska jag o Christoffer träffa Emmie-skruttisen... Det va på tok för länge sedan vi sågs!! Hoppas på att Vicki kan komma också, annars för jag försöka träffa henne en annan gång SNART!!

Ska nu skriva ett arbete (Denna veckans PBL-Fall) om Försöksdjur... Spännande att läsa om tycker jag, känner bara att tiden är knapp för vi ska snart lämna in examensarbetet på en första granskning :S Nervöst!!

Föresten. Jag har väl inte nämnt att jag ska jobba på Valla Djurklinik i sommar. Ska bli så kul! Jag ska jobba på stationäravdelningen och även lära mig polikliniken (mottagningen). Ser fram emot en underbar sommar, både vad gäller semester och jobb, för har man sitt drömjobb så kan man inte vara annat än glad!

RSS 2.0