Vår och valp-planer!

Ja, nu är våren här! Vädret i påsk har ju varit finfint och idag såg jag snödroppar överallt! Och det är ljust ute både när man åker till och från jobbet :)

Jag har kanske en valp på G :D Fick reda på att tiken är dräktig (ultraljud) och valparna väntas den 3:e maj. Ska åka och hälsa på uppfödaren och hennes hundar 18/4. För alla som inte redan vet så är rasen jag valt Lapsk Vallhund.

Fick en till glad överraskning idag: får tillbaka 7000 kr på skatten :) Bra pengar att ha i sommar!

Bild: Lapsk Vallhund


GLAD PÅSK!

Skönt att vara ledig fyra dagar i sträck!

Imorgon åker jag, christoffer, mamma och pappa till Limmared (utanför Borås) för att hälsa på mormor och morfar. Ska bli skönt att komma dit! God mat, bastu och kortspel för hela slanten! Stannar där till söndag morgon, då åker vi vidare till släkten i Skövde och stannar över dagen. Måndag blir till att bara slappa och tvätta!

Brorsan stannar hemma i påsk så han är kattvakt åt Milner. Dessutom fyller Milner 1 år på påskafton! Stora pojken har han blivit minsann! Brorsan fick ett påskägg som tack för hjälpen :)

Har fått mitt schema för sommaren och jag jobbar nästan inga helger! Så skönt, det ska jag verkligen njuta av medan jag kan! Har semester v.25 och v.32 + halva v.33.

Hoppas alla får en jättebra påsk! Ät mycket godis!!

Bild: Milner, världens finaste katt!


RSS 2.0