Världens sötaste lilla hund!

Det här är den finaste, sötaste, snällaste hunden i världen :D Lowes och Mackes underbara hund Kita!


Det bästa som finns...

... är att ha en vän som du!

Vi ska vara vänner förevigt!

~ You are the wind beneath my wings ~

Livet vore trist och grått utan dig, Lovisa!

Jag älskar dig så för att du är du!

Bild: Bästaste bästa vänner!
Jag och Lovisa på Christoffers 24-årsfest.



P.s. Bilder från paddlingen uppladdade längre ner på sidan. Fler bilder finns på Lowes blogg :)

Mamma Mia!

Jag var ju och såg Mamma Mia på bio i måndags... Helt underbar film som jag rekomenderar alla att se!! Man blev så glad av den :)

Min semester blev kortvarig. Jag var ledig i måndags men på tisdag morgon ringde de från Valla och bad mig hoppa in och jobba tis-fre... Som djursjukvårdare :D Är så glad och alla andra är ju också glada för att jag ställer upp och hoppar in :) Ultimat!!

Paddling i Rimforsa

Först måste jag konstatera att jobbet är slut efter fyra roliga veckor... Och nu har jag tre veckors "semester" innan jag börjar den tio veckor långa praktiken på Mantops hästklinik, spännande :P

Förra helgen (lör 26/7 - sön27/7) gav sig jag, christoffer, Lowe, Macke och Kita ut till Stiftnäs Gård, Vårdnäs, Rimforsa för att paddla och tälta. Det började chockartat då uthyraren där sa att det varit problem med datasystemet och det blivit flera dubbelbokningar!! Men som tur var kunde han pussla ihop det så vi fick våra två kanoter i ett dygn i vilket fall :D Tur!!
Vi gav oss iväg närmare fyra på eftermiddagen med kanoterna och glatt humör :) Vädret var underbart och vi spanade efter en plats att gå iland och bada/fika på... Allt var så mysigt och perfekt när vi hittade en plats, men när vi skulle därifrån... VÄLTE MIN OCH CHRISTOFFERS KANOT!!!!! :0 Vi satt i kanoten och Lowe och Macke skulle putta i den, kanten var lite för hög och kanoten vippade lite i sidled och började ta en vatten... Jag kastade mig efter väskan med kläder och christoffers fyratusenkronorskamera... Jag skulle verkligen ha velat se min egen min när kanoten välte, vilken chock :P Det possitiva var att inget "viktigt" blev dyngsurt. Sovsäckar, kläder o dyl klarade sig. Det som var tråkigast att det blev blött var faktiakt mina o christoffers skor samt de två tändsticksaskar vi hade med oss:P 
Men vi höll modet uppe gav oss ut på jakt efter någon som kunde ge oss en tändsticksask (Det är ju svårt att göra upp eld utan tändstickor :P) och paddlade vidare för att (så snabbt som möjligt) hitta en bra plats att slå läger på... Vi fick tändstickor av några vänliga själar och vi hittade sen en underbart fin plats att slå upp tälten på (och hänga upp våra blöta grejer på tork).
På kvällen grillade vi korv och marchmallows (säkert felstavat men ni vet vad jag menar!) Det är så härligt och rogivade mitt ute i ingenstans, sååå underbart. Och med världens underbaraste pojkvän och två av de mest fantastiska vänner ni kan förställa er blev denna helg ett minne för livet. Och inte att förglömma trots sin lilla storlek: vår vakthund Kita ;D När vi är nittio år ska vi fortfarande prata om denna helg med ett leende på läpparna: "Kommer ni ihåg den gången som vi paddlade i Rimforsa och välta med kanoten..." *Hehe*

Nåja tors-sön har vi tagit hand om Christoffers föräldrarna djur: elva katter (sju katten är deras, två kattungar tillhör FIA-Hemmet, två katter är christoffers brorsas), en kanin och ett marsvin. Det har gått bra faktiskt :) Kattungarna är underbara och om någon är intresserad av att köpa så är det två svart-vita hankatten på ca 12 veckor. Jättekeliga!

Ikväll ska jag mamma och pappa se Mamma Mia på bio. Har hört att den ska vara jättebra så nu har jag höga förväntningar!

Bilder: Paddling Rimforsa 2008

      

(Klicka på bilderna för förstoring)


RSS 2.0