Milner nybadad!

Först ska jag nämna att jag och Christoffer var på grillkväll igår och med var Lowe, Macke, Helena, Charlie och Emma. Vi var i Charlies föräldrars hus på landet utanför Vikingstad. Det blev en riktigt trevlig kväll med god mat, plask i poolen och mycket skratt!

I fredags badade vi Milner för första gången! Tänkte att det var på tiden att "lära" honom hur det går till och dessutom se hur han reagerar. Han är ju en Main Coon och de ska ju gilla vatten. Han har ju redan gjort saker som att dyka ner i toaletten, sätta ner båda frambenen i skurhinken och stoppa huvudet under rinnande vatten utan minsta bekymmer. Badningen och shamponeringen gick fint, han stod helt still!! När vi sedan skulle torka honom gick det bra ett tag sedan gav han ifrån sig några av sina ynkligaste jamanden (vilket betyder ogillade från hans sida). Sedan hade han fullt upp med att tvätta sig resten utav dagen.

Idag ska jag firas lite i förskott för jag fyller år på tisdag. Ska bli jättetrevligt! Vi ska även lära Milner att gå i sele på mammas och pappas altan. Det blir ju lite varmt att ha alla glasrutorna igendragna på sommaren!
Kolla in Milles svans på bild nr 2 :D








Kommentarer
Postat av: Anna

Vilken duktig kille! Skönt att allt gick bra! Kram till er alla & vi önskar er en underbar sommar!

2010-06-27 @ 11:32:32
URL: http://scooningtons.webs.com/
Postat av: Therese

Milner har ett underbart temperament :) Önskar även er en finfin sommar!

2010-06-27 @ 12:51:09
URL: http://rosentuss.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Sötnos =)

2010-06-27 @ 14:04:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0